BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde terreinmedewerker/ wagenparkbeheerder in Amsterdam

  • Amsterdam, Amsterdam, Diemen, Amsterdam
  • 13,14 bruto per uur
  • 10 – 15 uur

Ben je gepensioneerd en kun je goed met mensen omgaan en vind je het heerlijk om voor een aantal dagen per week te werken? Lees dan snel verder!  

Onze opdrachtgever verzorgt het groepsvervoer in Nederland. Voor vier locaties in Amsterdam zijn zij per direct op zoek naar enthousiaste wagenparkbeheerders voor een langere periode. 

Wat ga je doen?
Als wagenparkbeheerder houd je toezicht op het terrein en vervoer je verschillende voertuigen op het terrein (bijvoorbeeld het rijden naar een elektrische laadpaal en aansluiten) en controleer je of chauffeurs tijdig aanwezig zijn en zich aanmelden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark. Je controleert de voertuigen op reinheid en of er schades zijn gereden. Zijn er schades gereden? Dan maak je een foto en stuur je dit naar de betreffende persoon. Ook het bestellen van papier, olie, koelvloeistoffen en overige facilitaire werkzaamheden behoren to je takenpakket. Doordat je dagelijks aanwezig bent bij de opdrachtgever zorg je voor een prettige band met de chauffeurs. Je durft hen dan ook aan te spreken op eventueel afwijkend gedrag. Daarnaast ben jezelf ook niet te beroerd om een wagen door de wasstraat te rijden als het nodig is. 

Werkdagen en -tijden
Locatie Amsterdam Noord
Werkdagen: maandag t/m zondag (in overleg)
Werktijden: 17:00-21:00 uur of van 18:00-22:00 uur
In de weekenden overdag. 
Werkdagen en -tijden
Locatie Amsterdam Z/O op even weken
Werkdagen: donderdag en vrijdag
Werktijden: 16:00-21:00 uur (in overleg)

Op oneven weken
Werkdagen: zaterdag en zondag
Werktijden: 08:00-16:30 uur

De werktijden worden onderverdeeld in verschillende shifts. Het kunnen diensten van 4 tot 5 uur per dag zijn of andere diensten. Dit in overleg met de opdrachtgever. Minimale beschikbaarheid is 2 a 3 shifts per week.

De reiskosten op basis van woon-werkverkeer worden niet vergoed. De opdrachtgever is daarom op zoek naar kandidaten uit de directe omgeving van Amsterdam Noord of Amsterdam Zuid/ Oost

 

Functie-eisen

– Woont in (omgeving van) Amsterdam Noord of Amsterdam Zuid/ Oost
– Inzetbaar om op 2 verschillende locaties te werken
– Rijbewijs B/ BE
– In uitstekende fysieke conditie.
– Minimaal 2 a 3 shifts per week beschikbaar
– Je bent minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar op zaterdag of zondag 
– Resultaat- en servicegericht en communicatief goed
– Organisatorisch sterk en betrouwbaar
– Kan goed met mensen omgaan
– Ervaring met Excel is vereist.

Bijzonderheden

Doorwerker.nl is een onderdeel van Doorwerkgever. Zodra de match is gemaakt ga je aan het werk via de Doorwerkregeling van Doorwerkgever. Deze regeling maakt het mogelijk voor gepensioneerden om flexibel door te werken na pensioen. Lees hier meer over de doorwerkregeling: www.doorwerkgever.nl/doorwerkregeling 

Het bruto uurloon is € 13,14 (All-in).

Opmerking: De locaties zijn Amsterdam Noord en Amsterdam Zuid/ Oost. De overige locaties zijn reeds voorzien.

Ben je geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat je een duidelijke motivatie mee stuurt en dat jouw profiel voorzien is van uw eerdere werkervaringen. Wij streven ernaar de sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

 

ONR25930

25930

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!