BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Vrachtwagenchauffeur (regio De Lier)

  • De lier
  • € 13,17 bruto uurloon
  • 20 – 32 uur

 

 

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf waar ze met passie, kennis en kunde groenten en fruit importeren en exporteren. Ze zijn recht door zee, positief en houden van aanpakken. Met een eigen merk van naam en faam en een wagenpark met 23 vrachtwagens, maken zij dagelijks duizenden kilometers door heel Europa.

Dit succes willen ze graag behouden en uitbouwen! Daarom zoeken zij naar een nieuwe collega voor hun bedrijf. Durf jij de uitdaging met onze opdrachtgever aan te gaan en herken je jezelf in de vacature? Laat het ons snel weten en reageer online. 

Wat ga je doen?

Als Chauffeur vervoer je dagelijks verse AGF-producten in Nederland. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze producten op tijd en in goede conditie op de juiste bestemming aankomen. In deze functie ben je erg zelfstandig, maar natuurlijk kun je hierbij rekenen op de ondersteuning van de transportplanners. Jij bent een enthousiaste en flexibele persoonlijkheid, die weet dat hij het visitekaartje van onze opdrachtgever bij de klant is. Ervaring met de AGF-handel is erg belangrijk.

Waar je aan voldoet

-Jij hebt een geldig C-E-rijbewijs met code 95

-Je kunt aantonen dat je ervaring hebt in een soortgelijke functie

-Je woont binnen een straal van 15 kilometer van standplaats De Lier

Wat krijg je?

-Je gaat rijden in een van de moderne wagens met goede faciliteiten. Een gemotiveerd  team waar de werksfeer open, direct en informeel is 

-Je kunt aantonen dat je ervaring hebt in een soortgelijke functie

-Je woont binnen een straal van 15 kilometer van standplaats De Lier

Functie-eisen

 

jij hebt een geldig c-e-rijbewijs met code 95. je kunt aantonen dat je ervaring hebt in een soortgelijke functie en woont binnen een straal van 15 kilometer van standplaats de lier. je bent bereid eventueel ook weekenddiensten te draaien. Je bent flexibel, vitaal en representatief.

Bijzonderheden

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat je een duidelijke motivatie mee stuurt en dat jouw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar jouw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen. 

Doorwerker.nl is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht je nog niet met (vroeg) pensioen zijn kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij je graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25899

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!