BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde chauffeur bloembinderij in Zaandam

  • Zaandam
  • € 13,- per uur
  • 8 – 24 uur

Ben je graag onderweg en lijkt het je leuk bloempaketten te bezorgen? Voor een bloembinderij in Zaandam zijn wij met spoed op zoek naar een chauffeur!

Wat ga je doen?
Je vervoert bestellingen zoals bloemen en bloempakketten bij zowel zakelijke als particuliere klanten rondom Amsterdam. Tijdens de kerstperiode bezorg je ook kerstbomen bij zakelijke klanten en help je op locatie met het optuigen. Je bepaalt s’morgens zelf de volgorde van jouw route.

Werkdagen- en tijden
In de start word je voornamelijk ingezet op dinsdag, woensdag en zaterdag.  Afhankelijk v/d route start je rond 08.00 uur en ben je klaar tussen 13.00 en 16.00 uur.

Functie-eisen

– woonachtig in Zaandam of nabije omgeving ( helaas vergoedt de opdrachtgever geen reiskosten)
– Fysiek in goede conditie
– Representatief en verzorgd uiterlijk
– Sociaal en klantvriendelijk
– Rijbewijs B
– beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag 

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat je een duidelijke motivatie mee stuurt en dat jouw profiel voorzien is van eerdere ervaringen. Wij streven ernaar jouw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerker is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Ben je nog niet met (vroeg) pensioen? Helaas kom je dan niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25875

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!