BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde reisassistenten in Amsterdam voor de stations: Duivendrecht, Diemen, Amsterdam RAI, Amsterdam Lelylaan

  • Amsterdam
  • € 14,- per assistentie
  • 4 – 12 uur

Ook als je een beperking hebt, wil NS dat je als reiziger zo probleemloos mogelijk kunt reizen met de trein. Daarom biedt NS op meer dan 160 stations NS Reisassistentie aan. Op een groot deel van deze stations verzorgt het bedrijf Qarin de assistentieverlening namens NS. Voor de uitvoering van de assistentieverlening is onze opdrachtgever opzoek naar reisassistenten. Ben je geïnteresseerd om wat bij te verdienen naast je pensioen en doe je graag iets wat echt waardevol is? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen? 
Als reisassistent bied je bijvoorbeeld hulp bij het in- of uitstappen van reizigers in een rolstoel of scootmobiel. Dit doe je met behulp van een brug of oprijplaat (waarmee reizigers de trein in-of uit kunnen rijden). Maar het kan ook voorkomen dat je een reiziger met een visuele beperking helpt om de weg op het station te vinden. Deze hulp dient van tevoren aangevraagd te worden. Meer informatie hieronder vind je op www.ns.nl/reisinformatie/reizen-met-een-beperking/ns-reisassistentie.html.

Alvorens je start word je opgeleid door onze opdrachtgever. Om het werk goed uit te kunnen voeren volg je een E-learning module van circa een uur en krijg je van onze opdrachtgever 2 uur een praktijktraining op een station. Eenmaal de opleiding afgerond ben je volledig op de hoogte om zelfstandig aan de slag te gaan. 

Via NS kan de gebruiker reisassistentie aanvragen. Dit is mogelijk tot minimaal 1 uur voor vertrekken. Je wordt door onze opdrachtgever benaderd met de vraag of je beschikbaar bent voor de desbetreffende assistentie. Indien je beschikbaar bent reis je af naar het station. Je haalt het hulpmiddel van het slot welke voor jou klaar staat op het station. Je zorgt ervoor dat je tijdig en met een grote glimlach klaar staat om de persoon in kwestie te assisteren. Wanneer dit gelukt is verwerk je nog wat simpele handelingen met de online app zodat alles goed geregistreerd wordt en ga je met een tevreden gevoel naar huis.

De klus zelf is ongeveer 30 minuten werk. Je krijgt voor 1 uur betaald, ofwel € 14,- per klus. Daarom zijn wij op zoek naar mensen uit de omgeving van het station. Ook kan het voorkomen dat je meerdere assistenties verleend die in elkaar overlopen, dit is geen zekerheid maar mocht dit zich voordoen is dat een leuk zakcentje! 

Heb je interesse in dit mooie werk? Reageer vooral! Heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen en bel naar 020-4125151 en vraag naar Romy.

Werkdagen en -tijden
Dit varieert en is afhankelijk van de vraag van de gebruikers en van jouw eigen beschikbaarheid.

Functie-eisen

– Woonachtig nabij station Duivendrecht, Diemen, Amsterdam RAI, Amsterdam Lelylaan (geen reiskostenvergoeding)
– Dienstverlenend en flexibel
– In bezit van een smartphone ivm. kunnen downloaden van de app
– Met pensioen of vroeg pensioen

Bijzonderheden

Ben je geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat je een duidelijke motivatie mee stuurt en dat jouw profiel voorzien is van jouw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht je nog niet met (vroeg) pensioen zijn kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij jou graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25865

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!