BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde vrachtwagenchauffeur in omgeving Spijkenisse op oproepbasis

  • Spijkenisse
  • € 15,-
  • 6 – 24 uur

Bent u in het bezit van rijbewijs C, code 95  en een chauffeurspas en lijkt u heerlijk om op oproepbasis in de middag- of avonduren op de vrachtwagen te rijden? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is regionale leverancier die een totaalpakket levert van hoogwaardige producten voor organisaties in welzijn, zorg, horeca en industrie. Zij staan voor ambachtelijke kwaliteit, diversiteit en flexibliteit waarbij gezondheid, duurzaamheid en een maximale beleving van smaak en presentatie centraal staan. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste gepensioneerde vrachtwagenchauffeur die van aanpakken weet!

Wat gaat u doen?
U start uw dagen om 15.00 uur bij de opdrachtgever met een kop koffie. Daarna gaat u naar de bakwagen toe en laadt de goederen in. Hierbij kunt u gebruik maken van hulpmiddelen die het inladen aanzienlijk lichter maken. Eenmaal alles ingeladen gaat u op pad en rijdt korte ritten van en naar de vestigingen en naar de groothandel waar u de goederen weer lost. Het is van belang dat u fysiek in topconditie bent, want het kan inspannend zijn. Natuurlijk bent u als u zo veel onderweg bent een visitekaartje voor het bedrijf. Als vanzelfsprekend houd u zich netjes aan de verkeersregels en heeft u een grote glimlach op uw gezicht! 

Werkdagen en -tijden
De werkzaamheden zijn op oproepbasis van maandag t/m donderdag van 15.00-19.00 uur. 

Reiskosten
De reiskosten op basis van woon-werkverkeer worden niet vergoed.

Functie-eisen

– Woont in Spijkenisse of omgeving
– Is in het bezit rijbewijs C, code 95 is een pré, en chauffeurspas
– Heeft ervaring met het rijden met een bakwagen
– Is in uitstekende conditie en steekt de handen graag uit de mouwen
– Heeft een servicegerichte instelling
– Flexibel, zelfstandig, representatief en betrouwbaar.

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

25863

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!