BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde chauffeurs abri-leds in Apeldoorn

  • Apeldoorn
  • € 12.75 per uur
  • 7 – 14 uur

Bent u op korte termijn beschikbaar voor een leuke klus van 13 weken?  Wij zijn op zoek naar chauffeurs die beschikbaar zijn in de weekenden!

Wat gaat u doen?
U gaat aan de slag als chauffeur in de Gemeente Apeldoorn. U start op locatie nabij Apeldoorn waar de wagen gereed staat. U rijdt gedurende deze klus zelfstandig in een zogenaamde ‘Abri LED’. Dit is een wagen met een digitaal scherm erop. Het doel is dat u op (te) drukke locaties parkeert om bezoekers van deze locaties ( parken bijvoorbeeld) om te leiden. Dit i.v.m. de corona maatregelen. U krijgt vooraf duidelijk te horen waar u dient te parkeren. Zodra u arriveert zal er een tekst zichtbaar zijn op het LED scherm als communicatiemiddel. Afhankelijk van de oproepen verplaatst u gedurende uw werkdag een aantal keer van locatie.

Werkdagen- en werktijden
Het betreft 13 weekenden en start op 24 april en eindigt 18 juli. Wij zoeken hiervoor meerdere chauffeurs zodat u ook eens een weekend vrij bent. U werkt op een dag circa 7 uur en de werktijd is naar verwachting van 10.00-17.00 uur.

 

Functie-eisen

– Beschikbaar in de weekenden van 24 april t/m 18 juli
– Rijbewijs B en in bezit van eigen vervoer 
– Nette rijvaardigheden
– Technisch inzicht is een pré, ivm koppelen van de juiste teksten voor het LED scherm
– Enthousiast
– Woonachtig regio Apeldoorn

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerker is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25862

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!