BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde (basis)artsen of HBO Verpleegkundigen (BIG geregistreerd) voor uitvoering van Medische- en Rijbewijskeuringen in heel Nederland

  • Nederland
  • € 23.07 per uur
  • 16 – 24 uur

Bij onze opdrachtgever regelt men goedkoop en snel een medische rijbewijs keuring. Naast de vaste locaties hebben zij ca 180 locaties door heel Nederland en ook 3 mobiele kantoorwagens ten behoeve van de uitvoeringen van de medische- en rijbewijskeuringen.

Ondanks de Corona-crisis doet onze opdrachtgever meer dan 4500 rijbewijskeuringen per maand. Als arts voert u de keuringen met extra zorgvuldigheid uit, waarbij de corona veiligheidsmaatregelen, volgens de RIVM-richtlijnen, in acht worden genomen. 

Wat gaat u doen?
Het uitvoeren van medische (rijbewijs) keuringen. De keuring bestaat uit:
– Bespreking vragenformulier
-Lichamelijk onderzoek ( functioneren van armen, benen en wervelkolom)
– Beoordeling psychische toestand (OPS Score: Oriëntatie en geheugen, Praktische vaardigheden, Sociaal en persoonlijk functioneren)
– Bloeddrukmeting
– Ogentest
– Urine onderzoek (op suikerziekte) Tip: Laat uw ogen voor de keuring door een opticien (gratis) controleren om een eventuele herkeuring te voorkomen.

Daarnaast verwerkt u  correspondenties van het CBR over de ‘eigen keuringen’.

Werkdagen- en werktijden
De  werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en soms ook op zaterdag.
De werktijden zijn van 09.00-17.00 uur of van 17.00-22.00 uur. In overleg en met wederzijds goedvinden kan hiervan worden afgeweken. U wordt in overleg en naar eigen beschikbaarheid ingepland.

Onkosten
De reiskosten worden vergoed a € 0.19 ct per km.

Functie-eisen

– Artsen diploma of HBO verpleegkundige en BIG-registratie
– Rijbewijs B en in bezit van eigen auto ( heeft u geen eigen auto dan is een bedrijfsauto bespreekbaar)
– In het bezit zijn van een mobiele telefoon, laptop en internetaansluiting en printfaciliteiten thuis
– Minimaal 16 uur per week beschikbaar

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25853

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!