BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde surveillanten voor een school in Haarlem

  • Haarlem
  • € 12,- per uur
  • 6 – 24 uur

Yes de scholen mogen weer gedeeltelijk open! Voor aankomende toetsweken zijn wij met spoed op zoek naar surveillanten. Bent u beschikbaar in de periode van 8 t/m 16 maart en 18 t/m 25 maart? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is een HAVO/VWO school aan het randje van Haarlem met zo’n 135 medewerkers en 1450 leerlingen. Tijdens de toetsweken zullen de leerlingen in de gymzalen en ‘dubbele lokalen’ hun toetsen maken. Om dit in goede banen te banen te begeleiden zijn wij op zoek naar meerdere surveillanten als aanvulling op de huidige poule. 

Wat gaat u doen?
In deze functie bent u verantwoordelijk voor het begeleiden van leerlingen tijdens hun toetsen. Het is van groot belang dat u sterk in uw schoenen staat, zodat studenten niet over u heen lopen en u maatregelen durft te nemen indien nodig. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het uitdelen en innemen van de toetsen en is uw doel om de studenten in een rustige omgeving de toets te laten maken.

Werkdagen- en tijden:
U wordt in overleg ingepland op dagen dat u beschikbaar bent en tussen 08.30-16.30 uur. Er wordt gewerkt in shifts.
De shifts varieren en zijn afhankelijk van de toetsen. U kan denken aan 8.30-13.00 of van 12.00-16.30 uur. Dit kan echter nog iets wijzigen en varieren. 

Duur van het werk:
Het betreft de periode 8 t/m 16 maart en 18 t/m 25 maart. Wanneer het werk bevalt en de opdrachtgever is tevreden nemen ze u graag op in de surveillanten poule en kunt u dus vaker aan de slag zodra en toetsen zijn.

Corona maatregelen:
De leerlingen dragen mondkapjes in de gangen. Zodra zij op een vaste plaats zitten mag deze af.  Ook staat er op diverse punten desinfenctie gel. Daarnaast zijn er ‘toezichthouders’ aanwezig die toezicht houden en waar nodig de leerlingen aanspreken om voldoende afstand te kunnen waarborgen. De toetsen vinden dan ook enkel plaats in de gymzalen en ruimtes waar voldoende afstand gehouden kan worden. U zal zelf ook met een mondkapje werken.

Functie-eisen

– Positieve instelling
– Stevig in je schoenen staan
– Op een prettige manier leerlingen kunnen aanspreken
– Natuurlijk overwicht
– Evt. pedagogische achtergrond
– Een VOG verklaring kunnen overleggen (pre)
– Minimaal beschikbaar voor 2 dagdelen per week

 

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25851

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!