BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde chauffeur zakelijke post en externe pakketten in Gouda

  • Gouda
  • € 13,07 per uur
  • 5 – 10 uur

Vindt u autorijden leuk, houdt u van contact met mensen en bent u op zoek naar een leuke bijverdienste als chauffeur? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever, een grote schakel binnen de post-  en pakketbezorging zoeken wij per direct een gepensioneerde en vlotte chauffeur in Gouda.

Wat gaat u doen?
Als chauffeur zakelijke post en externe pakketten gaat u met een bestelbus van de opdrachtgever op pad. U krijgt bij aanvang een scanner mee waar de routelijst in staat. De route bestaat uit haal- en brengritten. Hierbij moet u denken aan het ophalen en wegbrengen van post naar retailers en het legen van de oranje brievenbussen. Daarnaast kan het zijn dat u tijdens de ritten pakketten ophaalt en aflevert bij consumenten. Is dit het geval, dan staat dit in uw routelijst.

Werkdagen:
De verwachting is dat u zo’n 10 uur per week wordt ingezet echter kan het zijn wanneer het rustiger is dat dit terug loopt naar 5 uur per week. U werkt in de middag tussen 13.00-18.00 uur.
U kan worden ingezet op dinsdag,woensdag,donderdag en/of vrijdag.

Vergoedingen
De reiskosten worden vergoed conform CAO reiskostenvergoeding van de opdrachtgever. Na 18 uur ontvangt u 20% toeslag.

Functie-eisen

– Woont in Gouda of omgeving
– Rijbewijs BE
– Fysiek in staat om een rolcontainer te verplaatsen
– Een positieve instelling, proactief, enthousiast en communicatief vaardig 
– Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig 
– Kan goed onder tijdsdruk werken 
– Bereid om met een digitale routelijst te werken
– Beheersing van de Nederlandse taal
– Op korte termijn beschikbaar voor 10 uur per week

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25849

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!