BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde administratief medewerker gezondheidsplein in Rotterdam

  • Rotterdam
  • 15,44
  • 6 – 18 uur

Bent u gepensioneerd, per direct inzetbaar en administratief onderlegd? Dan zijn wij op zoek naar u. 

Onze opdrachtgever is een openbaar vervoerder die streeft naar de hoogste kwaliteit voor de reiziger. Zij gaan voor comfortabel en zorgeloos reizen met een uitsekende service. Zij investeren in uitstekende infrastructuur, modern matrerieel en betere voorzieningen en kundig personeel. Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een administratief medewerker in Rotterdam. 

Wat gaat u doen? 

Volgens de besproken werktijden start u op de locatie in Rotterdam. U bent gedurende de dag verantwoordelijk voor het inplannen van allerhande afspraken bij de Bedrijfsarts, bedrijfsverpleegkundige, fysiotherpeut, psycholoog en maatschappelijk werk voor de medewerkers van de organisatie. Tevens bent u verantwoordelijk voor het plannen van verschillende soorten medische keuringen voor de medewerkers, het plannen van bezoeken aan externe arbo artsen voor aantsellingskeuringen, het verrichten van de telefonische afhandeling van afspraken en het verzetten hiervan, het vastleggen van gegevens in diverse systemen en de algemene administratie. 

Werkdagen en werktijden: 

Iedere donderdag van 09:00 tot 15:30 aangevuld tot maximaal 18 uur per week tijdens ziekte en vakantievervanging. 

Werkzaamheden in Corona 

De werkzaamheden dienen vanaf de locatie in Rotterdam plaats te vinden. U zit daar alleen, zodat u geen risico loopt. Het eerste gesprek zal online plaatsvinden en het tweede gesprek zal op locatie plaatsvinden. 

Functie-eisen

– Woonachtig in Rotterdam en omgeving

– Accuraat en stressbestendig 

– Communicatief vaardig en discreet 

– U kunt goed met verschillende systemen werken en heeft dat snel onder de knie 

– Flexibel wat betreft de inzet van uren per week 

25844

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!