BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerden gezocht die hun steentje willen bijdragen in de zorg

  • Nederland
  • n.o.t.k.
  • 8 – 32 uur

Heeft u ervaring in de zorg, in de brede zin van het woord, en wilt u zich nuttig maken in de strijd tegen Corona? Lees dan snel verder.

Vanuit Doorwerkgever hebben wij vele relaties die op zoek zijn naar beschikbare mensen met een achtergrond in de zorg. Wij zetten ons hier dan ook graag voor in en zijn daarom op zoek naar gepensioneerden die beschikbaar zijn en hun kennis in graag benutten.

Wij komen dan ook graag in contact met gepensioneerde verpleegkundigen, psychologen, zorgmedewerkers, maatschappelijk werkers, therapeuten en andere de specialisten die in deze tijd hard nodig zijn.

Bent u beschikbaar en wilt u meer weten? Reageer en wij nemen contact met u op.

Functie-eisen

– werkervaring in de zorg / welzijn
– bij voorkeur BIG geregistreerd 
– per direct of op korte termijn beschikbaar

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25838

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!