BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde maaltijdbezorger voor de regio Rotterdam

  • Rotterdam
  • 14,- euro per uur
  • 4 – 12 uur

Bent u pro-actief, sociaal betrokken ingesteld en lijkt het u leuk om koelverse, smakelijke en gezonde maaltijden te bezorgen? En wilt u graag wat betekenen voor de medemens dan zijn wij opzoek naar u!

Onze opdrachtgever is al 6 generaties verbonden met gezonde voeding. Zij zijn ontstaan vanuit de passie van gezonde voeding. Van het verbouwen en venten vanaf 1830. Via een vooruitstrevende groentewinkel, die als eerste panklare groente (gewassen en gesneden) verkocht, naar een innovatieve maaltijdservice van vandaag de dag. Onze opdrachtgever staat voor gezond en lekker eten. Vanuit een duurzame high-care locatie dragen ruim 300 collega’s bij aan het leveren van gezonde maaltijden aan huis. De maaltijdservice blijft zich steeds verder verbeteren, op het gebied van smaak, gezondheid en gemak. 

Wat gaat u doen?
U bent als maaltijdbezorger voor onze opdrachtgever de laatste belangrijke schakel van de gehele logistieke keten. Als bezorger bent u betrokken en sociaal ingesteld die de ruimte krijgt om hier ook tijdens het bezorgen gestalte aan te geven. U vindt het leuk om iets voor de medemens te kunnen betekenen. U rijdt met de eigen auto naar het depot, daar laadt u de koeltassen in vanuit de koelcontainers en gaat daarna de bezorging doen. Er ligt een uitgeprinte routelijst klaar op het depot met de meeste efficiente route. U krijgt uiteraard nette bedrijfkleding zodat u herkenbaar bent voor de klanten.

Werkdagen- en tijden:
Maandag en of donderdag van 16:00 uur – 20:00 uur.

Vergoedingen:
De kilometer vergoeding bedraagt € 0,19 per kilometer.

Functie-eisen

– Woonachtig in de regio Rotterdam binnen een straal van 15 km van het depot
– Minimaal 4 uur per week beschikbaar
– Beschikbaar op maandag en of donderdag van 16:00 uur – 20:00 uur
– in het bezit van rijbewijs B en een auto
– U bent pro-actief en enthousiast.
– Beheerst de Nederlandse taal uitstekend
– Kan goed zelfstandig te werk gaan
– Vitaal en fysiek in goede conditie

Taakomschrijving

-Bezorgen van koelverse, smakelijke & gezonde maaltijden

-Bezorgdagen maandag en donderdag 

-Geschikt voor actieve gepensioneerden

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25807

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!