BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde magazijnmedewerker / chauffeur B voor een webwinkel in Amsterdam op oproepbasis

  • Amsterdam
  • € 11,80 per uur
  • 8 – 16 uur

Bent u gepensioneerd en steekt u graag samen met uw collega’s de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar u! 

Onze opdrachtgever is gevestigd in Amsterdam en is een groothandel in verpakkingsmateriaal. Denk hierbij aan dozen, winkelverpakkingen, verpakkingsmateriaal en draagtassen. De opdrachtgever is sinds 1958 een begrip in Amsterdam. Inmiddels zijn zij al meer dan 10 jaar gevestigd in Amsterdam West. Zij breiden zich steeds verder uit en daarom zijn zij per direct op zoek naar een enthousiaste kracht die levenslust uitstraalt! 

Wat gaat u doen?
Als magazijnmedewerker / chauffeur start u om 08:30 bij de opdrachtgever in Amsterdam West. U pakt samen met uw collega’s een kop koffie en treft de voorbereidingen voor de werkdag. Afhankelijk van de dag wordt u op verschillende plekken ingezet. U kan ondersteunen bij het orderpicken, het inpakken van orders, en ook ingezet worden om de pakketten te vervoeren naar klanten binnen in Amsterdam. Heeft u even niks te doen? Dan zorgt u samen met uw collega’s dat het magazijn er weer tip-top uitziet! Geen dag is dus hetzelfde! U heeft ook regelmatig contact met klanten en weet hen op een juiste wijze van dienst te zijn. Kortom: u heeft een belangrijke rol binnen de organisatie. U heeft energie en weet dit iedere werkdag weer uit te stralen.

Werkdagen en -tijden
Werkdagen: Oproepbasis, geen vaste dagen of tijden.

Omdat de opdrachtgever de kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan zal u de eerste dagen worden ingewerkt door een ervaren kracht. 

Bereikbaarheid
Onze opdrachtgever zit op 10 minuten loopafstand van station Sloterdijk. Daarnaast is er de mogelijkheid om gratis te parkeren.
De reiskosten op basis van woon-werkverkeer worden niet vergoed. Daarom is de opdrachtgever op zoek naar een kandidaat uit de omgeving van Amsterdam(West). 

Functie-eisen

– Woont in Amsterdam West of omgeving
– Dinsdag en donderdag beschikbaar
– Rijbewijs B 
– Resultaat- en servicegericht
– Communicatief uitstekend
– Vitaal en fysiek in uitstekende conditie
– Betrouwbaar en representatief
– Jong van geest en vooral heel erg enthousiast

Bijzonderheden

Pittig is een onderdeel van Doorwerkgever. Zodra de match is gemaakt gaat u aan het werk via de Doorwerkregeling van Doorwerkgever. Deze regeling maakt het mogelijk voor gepensioneerden om flexibel door te werken na pensioen. Lees hier meer over de Doorwerkregeling: www.doorwerkgever.nl/doorwerkregeling

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

25779

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!