BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde Elektromonteur in Bergen op Zoom

  • HB Bergen op Zoom
  • € 19,08 per uur
  • 16 – 24 uur

Bent u op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan op het gebied van (Elektro)techniek en bent u een zelfstandig werkende teamplayer die geïnteresseerd is in de snel groeiende markt van elektrische tweewielers voor forenzen, trendsetters en toeristen? Solliciteer dan snel en maak deel uit van het professionele team bij onze opdrachtgever! 

Onze opdrachtgever is de bedenker en producent van o.a. Veeley. Veeley is een opvouwbare elektrische step welke is goedgekeurd voor de openbare weg. Veeley wordt door door de opdrachtgever wereldwijd verkocht aan dealers en specialisten. Naast Veeley verkopen zij ook elektrische steps van Skotero.

Vanuit het kantoor in Bergen op Zoom sturen zij de verkoopteams aan in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland. Daarnaast bieden zij service, garantie en ondersteuning aan onze internationale dealers. In verband met de sterk toegenomen activiteiten is onze opdrachtgever op zoek naar een allround Monteur Technische Dienst voor de activiteiten voor NL / BE.

Wat gaat u doen?
U komt te werken in een uitdagende omgeving en dynamisch team. U houdt ervan om te sleutelen aan apparaten (elektrische steps) en storingen op te lossen. In deze functie bent u verantwoordelijk voor:

– Zelfstandig storingen oplossen
– U geeft advies over de kwaliteit van de producten en waar de productie verbeterd kan worden
– U bent medeverantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de onderdelen
– U biedt ondersteuning bij de uitvoering van werkzaamheden door externe technische bedrijven en ziet er op toe dat dit goed gebeurt
– U denkt proactief mee over het optimaliseren van de service naar de dealers en consumenten
– U hebt direct contact met de dealers

Werkdagen en tijden
De werkdagen zijn flexibel in te regelen 2 tot 3 dagen per week in overleg met de opdrachtgever.

Onkosten
De reiskosten worden vergoed conform € 0.19 cent per gereden kilometer. De opdrachtgever is echter wel op zoek naar een kandidaat uit de omgeving van Bergen op Zoom.

Functie-eisen

– U heeft een afgeronde MBO opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar
– U heeft ervaring met elektrische voertuigen is een pre, maar niet noodzakelijk
– U heeft goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal
– U ben oplossingsgericht, accuraat en klantgericht
– Fysiek in goede conditie

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd  in deze functie? solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

 

 

 

25755

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!