BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde fondsenwervers op landelijk niveau

  • Hoofddorp, Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Hilversum, Amersfoort, Enschede, Almelo, Groningen
  • € 12,- per uur
  • 10 – 32 uur

Bent u sociaal en draagt u ook graag een steentje bij aan een betere wereld? Dan is onze opdrachtgever voor deze flexibele functie opzoek naar u! 

Wat gaat u doen?
Als fondsenwerver zal u donateurs bezoeken van Goede Doelen en zal u het gesprek aan gaan. U zal uit naam van het goede doel komen. De donateurs hebben eenmalig een bedrag gedoneerd, maar doneren nog niet structureel. Het is uw taak om de donateur te bezoeken en om hen te bedanken voor de donatie en te kijken of ze uiteindelijk structureel willen gaan doneren. U bedankt de mensen voor hun betrokkenheid en informeert naar hun beweegredenen om het goede doel te steunen. U heeft een luisterend oor, maar weet ook wanneer het tijd is om over te gaan op de zakelijke kant van uw bezoek. In bijzondere gesprekken, bij de mensen thuis, geeft u daar op een warme, persoonlijke manier invulling aan. Zo bouwt u een warme, goede relatie op met loyale donateurs en weet u meer en hogere giften op te halen voor het goede doel. Met als resultaat voor u een riante bonusregeling.

U wordt ingewerkt door één van de bekwame en gedreven teamleiders van de opdrachtgever en kunt daar gedurende uw werkdag contact mee opnemen als u vragen heeft of iets wilt overleggen. U krijgt van de opdrachtgever een training en achtergrondinformatie over het goede doel waar u voor op pad gaat. Zodat u weet waar u het over heeft als u bij de donateurs langs gaat.

Werkdagen- en tijden
De werktijden zijn heel flexibel. U zal werven wanneer het buiten licht is (vanaf 10:00 tot circa 20:00). In die tussentijd kunt u zelf bepalen hoelaat u werkt. Deze functie biedt veel vrijheid (u mag en kan de dagen zelf indelen mits het 10 uur per week is) 

Functie-eisen

– Miminaal 10 uur per week beschikbaar
– Enthousiast en sociaal
– Fysiek fit
– Per direct beschikbaar
– In bezit van eigen vervoer

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen

 

25600

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!