BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde commercieel medewerker voor een netwerkorganisatie in Rotterdam

  • Rotterdam
  • € 13,- per uur
  • 16 – 24 uur

Bent u een oud ondernemer, weet u als geen ander hoe belangrijk het is om een goed netwerk op te bouwen en bent u op korte termijn beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar u! 

Onze opdrachtgever biedt een netwerk van ondernemende mensen die elkaar willen helpen aan zakelijk succes. De belangrijkste kenmerken voor onze opdrachtgever zijn de ongedwongenheid, de gezelligheid maar wel met de focus op zaken doen. Eens in de twee weken ontbijten (of lunchen) de ondernemers met elkaar. Soms spelen de ondernemers na afloop nog een rondje golf (maar dat is geen verplichting). Wanneer een ondernemer niet kan golfen dan bieden zij een mogelijkheid om het te leren. Het is een snel groeiend netwerk waarbinnen de leden mee groeien naar succes. Onze opdrachtgever heeft clubs door heel Nederland en als lid kunnen de ondernemers vrijwel overal aanschuiven.

Wat gaat u doen? 
Binnen uw werkzaamheden bent u verantwoordelijk voor het vergaren van bellijsten en het voeren van leuke gesprekken met ondernemers om hen te enthousiasmeren over het netwerken. Door uw eigen ervaring in ondernemen en netwerken weet u als geen ander hoe belangrijk het is. U weet dat over te brengen en fungeert dan ook als gesprekspartner. Het uiteindelijke doel is om ondernemers aan te sluiten, zodat ze lid worden. U weet de juiste ondernemers voor u te winnen door de met de regiomanagers de behoeften van de branches en locaties te toetsen. U vind het geen probleem om telefonisch contact te leggen, maar weet ook hoe u op de beste wijze via Linkedin contact kan leggen. Kortom: u bent een spin in het web en weet door middel van uw commerciele drive nieuwe ondernemers te trekken. Tevens bent u ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de gehele administratie en rapporteert u naar uw dienst aan de directie met een update. 

Let op: het inwerken zal ongeveer een week duren. De opdrachtgever wil dan twee weken de tijd nemen om u in te werken. U zou dan ook een netwerk ontbijt bij kunnen wonen, zodat u uw eigen ervaring kan overbrengen in uw toekomstige werk ;-). 

Werkdagen en -tijden:
De werkdagen en tijden zijn flexibel en in overleg. De opdrachtgever geeft de voorkeur aan de dinsdag, donderdag en vrijdag. Zij werken in shifts van 3 uur. Thuiswerken is ook een optie na het inwerkproces.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Reageer of bel naar 020-4125151 en vraag naar Angela.

Onkosten:
Op de werklocatie is weinig parkeergelegenheid. De voorkeur gaat uit naar iemand uit de omgeving die met het openbaar vervoer kan komen. Deze kosten zullen worden vergoed. Vind u zichzelf zeer geschikt en raakt u enthousiast over de functie, maar kunt u niet met het openbaar vervoer komen? Reageer dan vooral. Wij kijken gezamenlijk naar de mogelijkheden.  

Functie-eisen

– Spreekt de Nederlandse taal uitstekend
– Communicatief sterk
– Woonachtig in Rotterdam of omgeving
– Ervaring/ passie voor golf
– Commercieel ingesteld 
– Resultaat- en servicegericht
– Administratief onderlegd
– Kan goed overweg met de computer en bent bekend met LinkedIn

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25383

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!