BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde chauffeur zakelijke post en externe pakketten in Den Haag

  • Den Haag
  • € 12,94 per uur
  • 9 – 15 uur

Bent u altijd op tijd, houdt u van contact met mensen en bent u op zoek naar een leuke bijverdienste als chauffeur? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever, een grote schakel binnen de post-  en pakketbezorging zoeken wij per direct een gepensioneerde en vlotte chauffeur.

Wat gaat u doen?
Als chauffeur zakelijke post en externe pakketten gaat u met een bestelbus van de opdrachtgever op pad. U krijgt bij aanvang een scanner mee waar de routelijst in staat. De route bestaat uit haal- en brengritten. Hierbij moet u denken aan het ophalen en wegbrengen van post naar retailers en het legen van de oranje brievenbussen. Daarnaast kan het zijn dat u tijdens de ritten pakketten ophaalt en aflevert bij consumenten. Is dit het geval, dan staat dit in uw routelijst.

Werkdagen:
Deze functie bestaat uit avonddiensten. U wordt 2 a 3 keer per week ingezet. De dagen zijn nader te bepalen.
Starttijd 15.00/16.00 uur en eindtijd is tussen 18.00 -20.00 uur.

Op woensdag ontvangt u een planning voor de komende week en ziet u op welke route u bent ingepland en op welke dagen. Hier staat ook een starttijd en eindtijd bij. Weet wel de eindtijd kan altijd wat later worden vanwege incidentele opdrachten. U wordt naar verwachting tussen de 9 en 15 uur per week ingezet.

Vergoedingen
De reiskosten worden vergoed conform CAO reiskostenvergoeding van de opdrachtgever. Na 18 uur ontvangt u 20% toeslag.

Functie-eisen

-Woont in Den Haag of omgeving
– Rijbewijs B
– Flexibel, u zal voor meerdere routes worden ingepland
– Een positieve instelling, proactief, enthousiast en communicatief vaardig 
– Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig 
– Kan goed onder tijdsdruk werken 
– Bereid om met een digitale routelijst te werken 
– Beschikt over een geldig Nederlands rijbewijs B

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

23844

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!