BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde verkeersregelaars door heel Nederland

  • Zwolle, Breda, Rotterdam, Arnhem, Den Haag
  • 10 – 32 uur

Bent u gepensioneerd, vindt u het heerlijk om in de buitenlucht bezig te zijn en bent u in bezit van een aanstellingspas? Ga aan de slag als verkeersregelaar en word het visitekaartje van onze opdrachtgever! 

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar verkeersregelaars van regio Zwolle tot aan Breda en van Rotterdam tot in Arnhem. Voor dit project zijn wij op zoek naar mensen die gedurende de periode 31-12-2020 tot 8-02-2021 zich beschikbaar willen stellen.

Wat gaat u doen?
Als verkeersregelaar begeleidt u bijvoorbeeld automobilisten bij het vinden van de juiste parkeerplek op het aangewezen terrein. Bij wegwerkzaamheden bij de bouw adviseert en staat u automobilisten te woord. U bent ten alle tijden gastvrij en beantwoordt, voor zover u kunt, overige vragen. U zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Kortom: u bent het visitekaartje van de organisatie en bent automobilisten graag van dienst! 

Werkdagen en -tijden
Het is een flexibele functie en u geeft vooraf aan wanneer u beschikbaar bent. Het aanbod is 7 dagen per week voor minimaal 4 uur per dag. Afhankelijk van de aanvraag van onze opdrachtgever wordt u op basis van uw beschikbaarheid ingepland. De werktijden zijn afhankelijk van de aanvraag bij de opdrachtgever. Ook kan het zijn dat u in overleg ad hoc wordt ingezet, bij bijvoorbeeld calamiteiten.

Functie-eisen

– In bezit van geldig rijbewijs B
– In bezit van geldige aanstellingspas verkeersregelaar
– Beschikbaar van 31-12-2020 tot 8-02-2021 
– Gastvriendelijk kunnen denken en handelen
– Spreekt de Nederlandse taal uitstekend
– Fysiek in goede conditie
– Kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 10 werkdagen te behandelen.

 

22809

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!