BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde receptioniste/telefoniste oproepbasis in Houten

  • Houten
  • € 13,11 per uur
  • 3 – 10 uur

Bent u die vlotte, vriendelijke flexibele telefonist / receptionist? Iedere woensdagmiddag beschikbaar? En springt u graag in bij calamiteiten, ziektes en vakanties? Word dan oproep telefonist/receptionist. 

Onze opdrachtgever is een media bedrijf gevestigd in Houten. Naast de huidige twee oproepkrachten zouden zij de pool graag aanvullen met nog twee oproepkrachten. 

Wat gaat u doen
In deze functie bent u verantwoordelijk voor het bedienen van de telefooncentrale, het ontvangen en aanmelden van bezoek, postverwerking, het reserveren van vergaderzalen, bestellen catering via het bedrijfsrestaurant, het netjes houden van de entree, administratieve werkzaamheden en ondersteuning bij het versturen van mailingen etc.

Werkdagen – en tijden
Iedere woensdagmiddag en op oproepbasis bij calamiteiten, ziekte en vakanties. 
Uiteraard wordt u alvorens oproep eerst goed ingewerkt.

Functie-eisen

– Woonachtig in Houten en omgeving tot maximaal 30 minuten reistijd
– Representatief, communicatief sterk
– Oplossingsgericht, servicegericht en flexibel inzetbaar
– Bij voorkeur ervaring als receptioniste

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

22625

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!