BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Verdien € 26.14 per uur als gepensioneerde pakketsorteerder op zondag in Rotterdam

  • Rotterdam
  • € 13,07 per uur
  • 3 – 6 uur

Houdt u van een goed geordende werkomgeving en bent u nauwkeurig in uw werk? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever verzamelt, sorteert en bezorgt pakketten door heel Nederland. Om deze pakketten juist te kunnen bezorgen moeten deze nauwkeurig gesorteerd worden en voor de chauffeur worden ingescand. Daarom zijn wij op zoek naar pakketsorteerders die deze verantwoordelijke taak op zich willen nemen.

Wat gaat u doen?
Als pakketsorteerder scant u de pakketten en ziet u op de handheld in welke route het pakket moet komen en zet u het pakket op de juiste rolcontainer. Daarnaast controleert u de pakketten en de route als laatste check. Als het sorteerproces is afgerond worden de rolcontainers met pakketen ingeladen.

Onze opdrachtgever heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en daarom is het belangrijk dat de pakketten zorgvuldig gesorteerd worden en er geen pakketten ontbreken.

Werkdagen- en tijden
U werkt op zondag en start om 6:45 tot 9:45 uur (dit kan varieren en is afhankelijk van het aantal pakketten en eventuele verstoringen). De maximale eindtijd zal 11:45 zijn. Flexibiliteit is dus meer dan wenselijk.

De eerst mogelijke startdatum is zondag 7 maart. 

Functie-eisen

– Woont in Rotterdam of omgeving
– Nauwkeurig en secuur
– Kan snel werken
– Beschikbaar op zondagen van 6:45 tot 9:45  uur met eventuele uitloop bij verstoringen tot maximaal 11:45 (flexibiliteit is dus gewenst)
– Ervaring met een scanner/handheld is een pré
– Goed ter been, u staat gedurende de werzaamheden

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Zodra de match is gemaakt gaat u aan het werk via de Doorwerkregeling van Doorwerkgever. Deze regeling maakt het mogelijk voor gepensioneerden om flexibel door te werken na pensioen. Lees hier meer over de doorwerkregeling: www.doorwerkgever.nl/doorwerkregeling.

20748

Think about yourself and discover your strong values.

Xelfer.me

Certified Coaches

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!