Sta stil -om- Vooruit te gaan

Als medewerker ben je medeverantwoordelijk voor jouw ontwikkeling. Als je weet wat je vaardigheden zijn (wat je kunt), kan je daarin investeren en weet je waar je toekomst ligt.

Als werknemer word je in dit proces gefaciliteerd door je werkgever!

Is er voor jou nog een toekomst bij je huidige werkgever of wordt het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan en jezelf verder te ontwikkelen in een nieuwe baan? Dat is een zoektocht naar jezelf.
Wat heb je te zeggen?
Waar begin je met je verhaal?
Hoe laat je meteen een verpletterende indruk achter?

Daarom geven we je: Xelfer.me! Voor het maken van een profilering waarin je vertelt over jouw toegevoegde waarde.

Of je nu doorgaat in je baan of op zoek moet naar een nieuwe uitdaging, de basis is altijd je eigen kracht. Eigen kracht zorgt voor plezier in je werk, voor inkomen waar je van leeft en vooral voor gevoel dat je er “toe doet”.

Xelfer.me helpt jou bij het maken van je profilering. Een kort programma waarin je reflecteert op jezelf en je kracht leert herkennen. Waar je eenvoudig een gesprek kunt beginnen met een Talker die is aangesloten op Xelfer.me en jou helpt bij herkenning van jouw persoonlijke profiel. Dit alles word je gepresenteerd in jouw persoonlijke Xelfie.

XELFER.ME

Logisch dat je je zorgen maakt over de veranderende arbeidsmarkt. Bepaalde beroepen zijn er in versneld tempo anders uit gaan zien door bijvoorbeeld de overstap naar online.

Werk verandert, maar hoe bereid je je voor op je toekomst?

Welkom bij Xelfer; begin met profileren en ontdek wat je wilt en wie je bent.

Omarm het stilstaan ​​en doe er je voordeel mee en zoek je kracht als sterke waarden.

Lees verder

Of je nu doorgaat in je baan of op zoek moet naar een nieuwe uitdaging, de basis is altijd je eigen kracht. Voor plezier in je werk, voor het verdienen van het inkomen waar je van leeft en vooral voor het gevoel dat je er “toe doet”.

Op Xelfer.me kun je deelnemen aan een kort programma waarin je reflecteert op jezelf en je kracht leert herkennen. Waar je eenvoudig een gesprek kunt beginnen met een Talker die is aangesloten op Xelfer. De Xelfer-Talker, die je door inzicht en doorzettingsvermogen leert je zelf-erkende kracht om te zetten in herkenning. Werk verandert maar met Xelfer.me bereid je je voor op je toekomst. Tijd om jezelf te spiegelen en jouw mijn-Xelfie te maken.

.

MIJN XELFIE

Xelfer.me geeft je meer zelfkennis en daardoor bereik je sneller je doelen en krijg je meer zelfvertrouwen. Met Xelfer.me genereer je je eigen rapport, jouw mijn-Xelfie.

mijn-Xelfie is de spiegel van jezelf, je verpletterende impressie die je met de Talker hebt doorgemaakt. Het is jouw basis om op terug te vallen en actie te ondernemen.

Kom in actie, noemen we Go-Xelfer.

GO XELFER

Waar is je toekomst. Ligt jouw toekomst bij je huidige werkgever en je huidige werk? Of wil je nieuwe uitdagingen? In alle gevallen maak je gebruik van mijn-Xelfie

En ligt jouw toekomst bij een nieuwe uitdaging? Dan geeft Xelfer.me je inzicht in je overdraagbare vaardigheden.

Lees verder

Overdraagbare vaardigheden zijn talenten en capaciteiten die in veel verschillende banen en loopbaantrajecten kunnen worden gebruikt. Ze kunnen worden verworven door het leven, werk, school, stages, hobby’s en vrijwilligerservaringen. Lees meer over overdraagbare vaardigheden en hoe u deze voor u kunt inzetten.

Ben jij klaar voor het werk van morgen?

Goed moment om op jezelf te reflecteren.

Hoe Xelfer werkt

Uitnodiging

Op uitnodiging of gewoon omdat je zelf vooruit wilt

Start met profileren

Maak eenvoudig jouw profiel aan en krijg jouw eerste inzicht in Wie je bent! en Wat jij wilt!

Krijg jouw rapport

Het rapport van Xelfer zet je aan tot nadenken en spiegelen aan jezelf.

Boek een Talker

Om in beweging te komen dien je een Talker te boeken.

Maak jouw Xelfie

Onze gecertificeerde Talker begeleidt jou bij het maken van jouw Xelfie. Weten wat je echt wilt is wat je krijgt.

Go Xelfer

Nu je weet “Wie je bent”, “Wat je wilt” en “Wat je opties zijn”, is het tijd om …

Denk aan jezelf en ontdek je sterke waarden

Xelfer.me

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!