Sta stil – om – Vooruit te gaan

De ontwrichte arbeidsmarkt raakt ons allemaal. Hoewel de omstandigheden voor iedereen gelijk zijn, zijn de persoonlijke effecten verschillend. Als we het over werk hebben, versnelt de verstoring van de arbeidsmarkt de veranderingen die al in gang gezet zijn door de impact van Robotisering en AI.

Hoe nu verder?

Als medewerker ben je verantwoordelijk voor je ontwikkeling. Als je weet wat je vaardigheden zijn (wat je kunt), kan je daarin investeren en weet je waar je toekomst ligt.

Als werkgever weet je hoe je werk gaat veranderen en welke werknemers met welke vaardigheden je daarbij nodig hebt.

Kortom, voor de toekomst van werk hebben werkgevers en werknemers elkaar nodig!

Daarom geven we jou: Xelfer.me

MIJN XELFIE

Logisch dat je je zorgen maakt over de veranderende arbeidsmarkt. Werk verandert maar met Xelfer.me bereid jij je voor op je toekomst.

Welkom bij Xelfer; begin met profileren en ontdek wat je wil en wie je bent.

Omarm het stilstaan ​​en doe er je voordeel mee en zoek je kracht als sterke waarden.

Tijd om jezelf te spiegelen en jouw mijn-Xelfie te maken.

GO-XELFER

Als werkgever weet u dat werk verandert, maar hoe bereidt u uw werknemers voor op hun toekomst en daarmee op uw bedrijf?

Welkom bij Xelfer. Geef ze een profiel zodat ze erachter kunnen komen wat ze willen en wie ze zijn. Zodat u het beste uit uw medewerkers kunt halen en uw bedrijf kunt upgraden.

Kom in actie, noemen we Go-Xelfer.

XELFER

Niet iedereen reist graag alleen. Soms heb je gewoon wat hulp nodig om beter te worden.

Heb jij zin om Talker te worden en mensen te helpen hun Xelfie uit te leggen door middel van een nieuwe, wetenschappelijk bewezen profilerings- en communicatietool?

TIJD OM STIL TE STAAN OM VOORUIT TE KOMEN.

Xelfer.me

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!